Beoordelingen

8,0
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,3
Comfort
7,5
Locatie accommodatie
7,9
Faciliteiten
7,5
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,1

Beoordelingen

    Jean-paul
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    14 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wilma W
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    8 mei 2018

    Authentieke Franse gastvrijheid

    Ligging aan de drukke weg
    Zeeeeeer vriendelijke gastgevers
    Travel 2000
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 april 2018

    Top als etappe-hotel. In de zomer uitstekend voor wandel- en fietstochten.

    Douche heeft eens een groot onderhoud nodig.
    Zeer aangenaam ontvangst en persoonlijke opvolging. Uitgebreid ontbijt. Kamers aan de achterzijde zijn rustig met fantastisch uitzicht. Ideale locatie om Vézelay te bezoeken. Gastvrije uitbaters.
    Anoniem
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    3 september 2017

    Prima

    Ligt aan een drukkere doorgaande weg. Kamers en terras aan de voorkant daardoor verkeer hoorbaar.
    Vlakbij het canal du nivernais waar je prachtig kan fietsen. Clamecy leuk plaatsje zeer dichtbij. Aardige mensen die je graag een plezier doen. Eenvoudige maar prima kamer. Schoon. Wij zaten aan de rustige achterkant met mooi uitzicht op weilanden en koeien. goed ontbijt.
    Filip
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    1 september 2017

    Goede uitvalsbasis met hard werkende eigenares, maar helaas niet betrouwbaar

    Kamers heel klein, ook badkamer aan de krappe kant. Frigo aanwezig, maar gesloten. Eenvoudig ontbijt met zéééééér slechte koffie! Een echte afknapper was het feit dat de eigenares, die tevens receptionist, kuisvrouw en opdienster was ons heeft proberen te bedriegen: elke avond vroegen we een goede fles wijn. De derde avond serveerde ze een fles die al open was en waarbij wijndruppels merkbaar waren aan etiket voor- en achterzijde. Direct proefden we dat dit niet de gevraagde wijn was (zelfde als 1e avond) maar dat ze in de fles wijn uit een doosje gedaan had. Toen we dit zegden, kregen we geen antwoord maar wel een andere (gesloten) en correcte fles wijn ! bedrog!!
    Zeer vriendelijke ontvangst door hulpvaardige eigenares. Gesloten fietsenstalling! Dichtbij Canal de Nivernais (= schitterend fietsen!) Hotel aan drukke weg; vraag kamer achterzijde = geen geluid en schitterend zicht! Avondmaal eenvoudig maar heel lekker. Goede uitvalsbasis voor heerlijk fietsen!
    Sandra
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    24 augustus 2017

    Rustig verblijf, ideaal op weg naar het zuiden of om de nabijgelegen stad te bezoeken.

    De badkamer was piepklein en verouderd.
    De gerechten 's avonds waren van zeer goede kwaliteit. Vriendelijke mevrouw, die een praatje maakt met de gasten.
    be

    Beoordelingsscore

    6,2
    3 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Theo
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    14 juli 2017

    Fijn hotel voor onderweg

    Landelijk beetje charmant frans ouderwets.
    Willy
    be

    Beoordelingsscore

    7,1
    21 juni 2017

    Zeer goed en prima hotel voor een of twee dagen. Of voor tussenstop naar verdere bestemming.

    Geen airco in de kamer . Geen mogelijkheid om s'avonds wat langer te genieten van barfasciliteiten. Sluiten al om 22 uur.
    Zeer vriendelijke hotelhoudster, avondmalen waren zeer lekker.Zeer mooi uitzicht vanuit de kamer. Dichtbij het kanaal van Nivernois. Ontbijt was ook goed en er was zeker voldoende van alles. zeer behulpzame persoon. Zeer mooie streek Familiaal gevoel
    Theo
    es

    Beoordelingsscore

    10
    17 juni 2017

    Alles goed mocht ik in de buurt zijn dan weer daar .

    Niets viel tegen alles was goed
    Alles was uitstekend niets op aan te merken Wijkunnen dit Hotel aan bevelen.
    dirk
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 april 2017

    Voor mij uitstekend :heel eerlijke prijs-kwaliteit .

    Er viel me hier helemaal niets tegen . De voorkant van het gebouw was langs een heel drukke baan ,maar daar hadden we geen last van.Er was een landweg vanaf de achterkant ,berijdbaar met een fiets.
    Het uitzicht van de heel propere kamer was een prentje :mooi zicht op de natuur . De ligging was langs onze fietsroute . Zowel het avondeten als het ontbijt waren uitstekend . Heel vriendelijke dame .
    yvonne
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Gerard
    fr

    Beoordelingsscore

    7,1
    26 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    J.
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    12 augustus 2016
    De luide bellen bij binnenkomst of als de keuken de bediening nodig heeft.
    Prachtige natuur, je wandelt zo uit het hotel de natuur in. Vriendelijke gastvrouw. Bedden prima. Keuken is landelijk en goed! Lekkere wijnen.
    Graham
    au

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 april 2018

    Nice country stopover with great restaurant.

    Nothing.
    Great hosts, very friendly. Great dinner & superb breakfast spread. Country location, plenty of walks. Modest facilities as expected in a country inn. Extremely clean. Lovely dining room.
    Dave
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    8 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anthea Frances
    gb

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 december 2017

    a really pleasant surprise and such lovely people who 'went the extra mile' to help

    Robin
    us

    Beoordelingsscore

    10
    7 november 2016

    A great rural hotel

    We arrived at the hotel at the end of a long wet day of motorbiking. We were wet and muddy but the owner still welcomed us inside. We had a lovely quiet room at the back overlooking fields. The wifi worked well. The bed was comfortable. The water was hot. The room had two heaters so we could dry out our wet clothes. Best of all, the hotel has a restaurant and bar so we were able to have a drink and dinner without having to get dressed up and go back put on the bike. Breakfast was comprehensive. All service was delivered with a smile by the delightful owner who even gave us a bucket of water to wash down the filthy bike. Parking was easy in front of the hotel and off road. There are miles and miles of walking and cycling routes along the canal here and the countryside is lovely. We thoroughly enjoyed our stay in this simple old style country hotel. It had everything we wanted.
    John
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    27 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen